Wat we doen

Westgeest Direct Sales is er voor iedereen. Wij zijn de specialist op het gebied van data-generatie, -beheer en -distributie. Met onze kennis en ervaring bundelen wij deze data samen met andere SAAS applicaties tot een tailor-made pakket voor telemarketing in de sectoren energie, telecom, verzekeringen en hypotheken. Daarnaast geeft deze data ons inzichten om consumenten en ondernemers eigen aspiraties en doelstellingen met betrekking tot duurzaam leven en ondernemen te realiseren. Ons ervaren team van specialisten bestaan uit een partnermanager, customer succes manager, leadmanager, compliance-afdeling en meertalige klantenservice.

Telemarketing

Outbound

Met ons unieke partner concept verzorgen wij een totaal pakket waarmee jouw bedrijf een vliegende start maakt met de verkoop op het gebied van energie, telecom, verzekeringen, hypotheken en energie+. Wij ontzorgen en regelen alles met betrekking tot de leads, callcenter software, sales trainingen en de aftersales.

Voordelen van ons all-in-one concept:

 

• Geldige en hoge kwalitatieve leads

• Klantenservice en compliance

• Mid- en backoffice

• Hoge vergoedingen + snel uitbetaald

• Customer success management

Inbound

Naast de outbound services biedt Wenable ook ondersteuning met betrekking tot de inbound activiteiten. Niets is zo belangrijk als een optimale en loyale klantrelatie.

Onze ervaren specialisten staan iedere dag voor je klaar om alles met betrekking tot het inkomende klantcontact af te handelen.

Wenable gelooft in het samenbrengen van de juiste combinatie van mensen en technologie ten einde een optimale klantervaring te creëren.

Klantenservice en compliance

Westgeest Direct Sales ontzorgt. Onze specialisten nemen de gehele klantenservice en compliance activiteiten van jouw bedrijf over. Klinkt als muziek in de oren, toch? Het team van Westgeest Direct Sales is getraind om complexe situaties op te lossen en op de juiste wijze af te handelen. Op deze manier kan jij je gewoon focussen op de verkoop en zorgen wij voor de rest.

Westgeest Direct Sales ondersteunt en verzorgt:

  • Compliance activiteiten zoals het nakomen van wet- en regelgeving
  • Het nakomen van de afspraken met de energieleveranciers
  • Klantenservice activiteiten zoals het afhandelen van klachten