Telemarketing uitbesteden
Vergroot je klantenbestand en maak van prospects loyale klanten
De prijs weten van je volgende project?

Telemarketing uitbesteden

Het uitbesteden van telemarketing helpt je bedrijf om een optimale klantrelatie op te bouwen. Onze telemarketing specialisten kunnen voldoen aan al je speciale vereisten. Wij zijn in staat in het creëren van effectieve verkoopleads en deze prospects om te zetten in loyale klanten.
Onze aanpak is bewezen effectief
Voor je project onderzoeken we de branche om te kijken waar de kansen liggen en analyseren wij de specifieke behoeftes van potentiële klanten en hoe we deze kunnen vervullen.

Ons ervaren team van telemarketing specialisten zetten hiermee een campagne op waarbij de resultaten live worden gemonitord waarmee we de campagne kunnen bijstellen voor het meest optimale resultaat. 
Wil je ook je klantenbestand vergroten met loyale klanten?

Voor het beste resultaat

Westgeest Direct Sales kan je bedrijf helpen om je klantenbestand snel te vergroten door middel van effectieve leadgeneratie en telefonische acquisitie. Onze telemarketing teams bestaan uit professionals welke door ons constant worden getraind op veranderingen in de markt.

Wij hebben een intern team voor kwaliteitswaarborging, die nauw samenwerken met onze projectteams en steekproefsgewijs gesprekken controleren op kwaliteit. Ze geven alle klantenservice medewerkers regelmatig feedback en coaching zodat we het beste resultaat halen uit je project. 

Enkele van onze opdrachtgevers

Businesscase
In samenwerking met onze partners hebben wij een groot outbound project gerealiseerd voor het FNV.
Neem contact op
Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
085 401 9545
info@westgeestdirectsales.nl
Wij zijn lid

© Westgeest Direct Sales - 2020

Works with AZEXO page builder