Partners

Word partner van Westgeest Direct Sales en vergroot snel en effectief je klantenbestand met loyale klanten. Wij helpen je met het creëren van effectieve verkoopleads en het opbouwen van een optimale klantrelatie.

Klaar om je omzet te verhogen? Stap dan over naar Westgeest Direct Sales; onze partnermanagers staan voor je klaar om alle mogelijkheden en kansen met je te bespreken, tevens zorgen zij voor een soepele en goedkope overstap.

Naast ons all-in-one concept bieden wij ook losse services zoals alleen het gebruik van onze mid- en backoffice service. Graag komen wij met je in contact om te kijken welk pakket het beste bij jouw bedrijf past.
Voordelen van ons all-in-one concept:
  • Kwalitatieve en geldige leads
  • Opt-ins die voldoen aan regelgeving
  • Mid- en backoffice
  • Hoge vergoedingen + snel uitbetaald
  • Customer success management

Samengewerkt met

Westgeest Direct Sales is de specialist op het gebied van klantenservice en telemarketing. In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk van zowel leveranciers als partners opgebouwd en streven wij naar de beste klantervaring voor jouw bedrijf.

Partner worden?

Niets is zo belangrijk als de relatie met jouw klanten. Westgeest Direct Sales ondersteunt, helpt en maakt het waar. Ons team van specialisten staan iedere dag voor jou klaar om het optimale resultaat te behalen. Samen streven we naar de meest effectieve verkoopleads en ondersteunen wij bij de afhandeling van al het klantcontact.

Westgeest Direct Sales

Klaar om samen resultaten te boeken?

Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies.