Klantenservice uitbesteden
Teams van getrainde specialisten voor een optimale klantervaring
De prijs weten van je volgende project?

Klantenservice uitbesteden

De kracht van Westgeest Direct Sales ligt in het afhandelen van inkomend klantcontact via verschillende kanalen, in verschillende talen en op elk moment van de dag. Wij geloven in het samenbrengen van de juiste combinatie van mensen en technologie om een optimale klantervaring te creëren.
Ervaren en getrainde specialisten
Voor je project werken we met een ervaren team van klantenservice medewerkers welke goed opgeleid zijn zodat ze alle problemen van je klanten kunnen oplossen.

Samen met een uitgebreide kennisbank, een solide training- en coachingscultuur en ondersteund door senior klantenservice specialisten voor alle cases die speciale aandacht vereisen, behandelt ons team alle inkomende gesprekken van klanten.   
Wil je ook dat een specialist je klantcontact afhandeld?

Voor het beste resultaat

Het doel van Westgeest Direct Sales is een optimale ervaring van het gesprek voor de klant. Dit houd in dat wij de wachttijden zo laag mogelijk houden, ervaren klantenservice medewerkers inzetten die juist en correct vragen kunnen beantwoorden en een goede administratieve verwerking.

Wij hebben een intern team voor kwaliteitswaarborging, die nauw samenwerken met onze projectteams en steekproefsgewijs gesprekken controleren op kwaliteit. Ze geven alle klantenservice medewerkers regelmatig feedback en coaching zodat we het beste resultaat halen uit je project. 

Enkele van onze opdrachtgevers

Businesscase
In samenwerking met onze partners hebben wij een groot outbound project gerealiseerd voor het FNV.
Neem contact op
Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
085 401 9545
info@westgeestdirectsales.nl
Wij zijn lid

© Westgeest Direct Sales - 2020

Works with AZEXO page builder